Цей швидкий, легкий торт “Медовик” раджу спробувати всім! Ніжний сметанний крем, який немов тане в роті.
Інгредієнти:
Тісто
- Мед – 80 г
- Сода – 1 ч.л
- Вершкове масло – 100 г
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 80 г
- Борошно – 180 г
Крем
- Вершки – 100 мл
- Сметана – 150 г
- Цукрова пудра – 30 г
Приготування:
У каструлю вливаємо мед і ставимо на повільний вогонь. Після закипання додаємо соду та перемішуємо. Кладемо масло і перемішуємо.
У чисту миску вливаємо яйця, збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Додаємо медову масу та просіюємо борошно, змішуємо.
Форму 20х30 см застилаємо пергаментом та виливаємо 1/2 тіста. Випікаємо 6-7 хв, при 160 град. Випікаємо так два коржі.
Кладемо один на одного і обрізаємо нерівності. Розрізаємо навпіл. Краї подрібнюємо у кух. комбайні.
У чисту миску вливаємо вершки, змішуємо міксером. Кладемо сметанку, цукрову пудру, перемішуємо.
На блюдо кладемо один корж, мажемо кремом. Накриваємо другим коржем, мажемо кремом. Робимо так з усіма коржами.
Наприкінці все змащуємо кремом і присипаємо крихтою. Забираємо у холодильник на 2 години.
Смачного!