Рецепти

Медовий бісквіт

Запрошуємо вас в кулінарну подорож, де солодке мистецтво об’єднується з простотою приготування. Сьогодні ми поділимося рецептом медового бісквіта, який не лише додасть тепла вашій кухні, але й порадує вас неперевершеним смаком і ароматом. Готуйте разом з нами та насолоджуйтеся чарівністю цього делікатного десерту!

Інгредієнти:

  • Яйця – 6 штук
  • Цукор – 160 грамів
  • Мед – 2 ст. ложки
  • Борошно – 190 грамів
  • Згущене молоко – за смак
  • Горіхи – за смак

Приготування:

Все дуже просто. Спочатку розбиваємо яйця в посудину, додаємо мед і цукор. Збиваємо приблизно 10 хвилин до утворення дуже щільної маси. Об’єм повинен збільшитися приблизно в 3-4 рази, тому не лінуйтеся – збивати треба довго. Додаємо до яєчної маси борошно. Тепер вже не збиваємо, а просто обережно перемішуємо знизу вгору, доки не стане однорідною маса. Ставимо в духовку і випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах до готовності.

Останні новини

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…

MELOVIN розповів про освідчення коханій

Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…

Смачний грушевий торт з лимонним кремом

Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…

Смачне пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…

Смачний рецепт плову

Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…

Наталка Денисенко різко висловилась, щодо зрадниці Галини Безрук

Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…