Запрошуємо вас в кулінарну подорож, де солодке мистецтво об’єднується з простотою приготування. Сьогодні ми поділимося рецептом медового бісквіта, який не лише додасть тепла вашій кухні, але й порадує вас неперевершеним смаком і ароматом. Готуйте разом з нами та насолоджуйтеся чарівністю цього делікатного десерту!
Інгредієнти:
- Яйця – 6 штук
- Цукор – 160 грамів
- Мед – 2 ст. ложки
- Борошно – 190 грамів
- Згущене молоко – за смак
- Горіхи – за смак
Приготування:
Все дуже просто. Спочатку розбиваємо яйця в посудину, додаємо мед і цукор. Збиваємо приблизно 10 хвилин до утворення дуже щільної маси. Об’єм повинен збільшитися приблизно в 3-4 рази, тому не лінуйтеся – збивати треба довго. Додаємо до яєчної маси борошно. Тепер вже не збиваємо, а просто обережно перемішуємо знизу вгору, доки не стане однорідною маса. Ставимо в духовку і випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах до готовності.