Медальйони з індички у вершковому соусі з цибулею порей. Дуже смачна, ароматна та апетитна страва для всієї родини! Готується легко, і з бюджетних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Індичку розрізаємо на шматочки невеликого розміру. Солимо, перчимо і посипаємо солодкою паприкою з обох боків.
Кладемо на сковороду із соняшниковою олією і додаємо вершкове масло.
Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору та викладаємо у тарілку.
У цю ж сковороду викладаємо дрібно нарізану цибулю і цибулю-порей, перемішуємо і пересмажуємо.
Вливаємо вершки та бульйон. Солимо, перчимо і посипаємо сухим базиліком. Перемішуємо та готуємо до закипання.
Кладемо готову індичку та варимо 5-7 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…