Нове

Медальйони з індички у вершковому соусі

Медальйони з індички у вершковому соусі з цибулею порей. Дуже смачна, ароматна та апетитна страва для всієї родини! Готується легко, і з бюджетних продуктів.

Інгредієнти:

  • Медальйони індички – 400 г
  • Солі та чорного перцю – на смак
  • Паприки – на смак
  • Вершкове масло – 15 г
  • Ріпчаста цибулина – 1/2 штуки
  • Цибуля-порей – пучок
  • Вершки – 200 г
  • Бульйон – 100 г
  • Сухий базилік – на смак

Приготування:

Індичку розрізаємо на шматочки невеликого розміру. Солимо, перчимо і посипаємо солодкою паприкою з обох боків.

Кладемо на сковороду із соняшниковою олією і додаємо вершкове масло.

Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору та викладаємо у тарілку.

У цю ж сковороду викладаємо дрібно нарізану цибулю і цибулю-порей, перемішуємо і пересмажуємо.

Вливаємо вершки та бульйон. Солимо, перчимо і посипаємо сухим базиліком. Перемішуємо та готуємо до закипання.

Кладемо готову індичку та варимо 5-7 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне