Дуже часто в рецептах закусок і салатів зустрічаються мариновані печериці. Їх використовують і в складі самих страв, і для прикраси. Але купувати мариновані печериці в магазинах зовсім не хочеться, адже невідомо, що в них могли додати виробники. До того ж, напевно, в них будуть міститися різні хімічні добавки, консерванти, барвники, підсилювачі смаку.
Тому краще приготувати мариновані печериці самим, тим більше, що це зовсім нескладно. А використовувати їх можна не тільки для приготування страв, а й в якості самостійної закуски.
Інгредієнти:
Приготування
Смачного!
Також читайте: ПЕЧЕРИЦІ В КАРАМЕЛЬНІЙ ГЛАЗУРІ НА ЗАКУСКУ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…