Мариновані грибочки – це чудовий спосіб насолодитися смаком грибів протягом усього року. Цей рецепт варто спробувати через його простоту і вигідність. Він не потребує складних інгредієнтів і забезпечує можливість насолодитися смачними маринованими грибами в будь-який час. Цей домашній делікатес стане чудовим додатком до будь-якого столу!
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте гриби у кількох водах. Сваріть гриби протягом 1 години. Гриби варяться в об’ємі у 2-3 рази менше. Тому не обов’язково наливати багато води. Відварені гриби ретельно промийте в холодній воді. Відкиньте на друшляк, потім перекладіть в емальовану каструлю. У літрі холодної води розчиніть цукор і сіль. Поставте на вогонь. Як тільки вода почне кипіти, зняти з вогню і додати столову ложку оцту. Розчином залити гриби, додати гвоздику, горошки перцю, лаврові листки, пучок укропу і нарізані на часточки болгарський перець і часник. Залишити в прохолодному місці настоюватися принаймні одну добу.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…