Звичайним манником мало кого можна здивувати, а ось якщо приготувати такий манник на сметані і з додаванням ягід, то смак виходить зовсім інший – глибший і насичений. Найголовніше у приготуванні манника – дозволити тісту постояти, щоб манна крупа встигла розбухнути. За смаком можете додати ванілін, він додасть випічці відомий та приємний аромат.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі яйця спочатку потрібно вимити в чистій воді і вбити в миску. Потім висипати цукровий пісок та добре перемішати.
До яєчної суміші додайте ванілін або ванільний цукор, тому пиріг буде більш ароматним.
Тепер додайте в миску сметану – підійде продукт будь-якої жирності – і вінчиком доведіть масу до однорідності.
Остання додайте манку і дозвольте масі постояти пів години, щоб крупа набухла.
Коли манка набухне, додайте в миску борошно, просіявши попередньо.
Обов’язково додайте разом з борошном і розпушувачем, щоб ваш пиріг вийшов більш пишним і апетитним.
Форму для випічки потрібно змастити олією, а потім вилийте тісто. Довільно викладіть вишню на тісто.
Вишню можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Запікайте пів години при температурі 180 градусів у духовці.
За бажання перед подачею випічку можна присипати цукровою пудрою. З напоїв варто вибрати зелений або чорний чай.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…