Звичайним манником мало кого можна здивувати, а ось якщо приготувати такий манник на сметані і з додаванням ягід, то смак виходить зовсім інший – глибший і насичений. Найголовніше у приготуванні манника – дозволити тісту постояти, щоб манна крупа встигла розбухнути. За смаком можете додати ванілін, він додасть випічці відомий та приємний аромат.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі яйця спочатку потрібно вимити в чистій воді і вбити в миску. Потім висипати цукровий пісок та добре перемішати.
До яєчної суміші додайте ванілін або ванільний цукор, тому пиріг буде більш ароматним.
Тепер додайте в миску сметану – підійде продукт будь-якої жирності – і вінчиком доведіть масу до однорідності.
Остання додайте манку і дозвольте масі постояти пів години, щоб крупа набухла.
Коли манка набухне, додайте в миску борошно, просіявши попередньо.
Обов’язково додайте разом з борошном і розпушувачем, щоб ваш пиріг вийшов більш пишним і апетитним.
Форму для випічки потрібно змастити олією, а потім вилийте тісто. Довільно викладіть вишню на тісто.
Вишню можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Запікайте пів години при температурі 180 градусів у духовці.
За бажання перед подачею випічку можна присипати цукровою пудрою. З напоїв варто вибрати зелений або чорний чай.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…