Цей рецепт малинового блонді з шоколадом – це справжня симфонія смаку та аромату, яка додасть радості та насолоди вашому дню. Ідеально поєднуючи ніжність тіста з кислинкою малини та насиченим смаком шоколаду, ці блонді стануть справжньою окрасою вашого столу.
Приготування:
Приготування:
Розтоплюємо вершкове масло і залишаємо остуджуватися протягом 10 хвилин. З’єднуємо його з цукром і яйцем, перемішуючи до однорідного стану. Поступово додаємо просіяне з сіллю, ваніліном борошно і мішайте тісто. Додаємо дрібно нарізаний шоколад (у нас – термостійкі шоколадні краплі) та перемішуємо. Розподіляємо тісто в форму, вистелену пергаментом, і розрівнюємо його. Зверху розкладаємо малину. Печемо в розігріту до 170 градусів духовку, доки верх не затвердіє та не стане золотистим, приблизно 30 хвилин. Готовий десерт обережно виймаємо з форми й охолоджуємо. Нарізаємо на порційні шматочки.
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…
Українська співачка Dakooka опинилася в центрі скандалу через несподівану співпрацю з російським гуртом, що викликало…
Котлети з щуки зі смаженою цибулею — чудова страва для тих, хто любить рибні страви.…
Соте з баклажанів — це легка та смачна страва, яка ідеально підходить для літнього обіду…
Салат з крабовими паличками — це легка та швидка у приготуванні страва, яка відмінно підходить…
Учасник відомого українського гурту Quest Pistols Антон Савлєпов вперше публічно розповів про трагедію в його…