Цей рецепт малинового блонді з шоколадом – це справжня симфонія смаку та аромату, яка додасть радості та насолоди вашому дню. Ідеально поєднуючи ніжність тіста з кислинкою малини та насиченим смаком шоколаду, ці блонді стануть справжньою окрасою вашого столу.
Приготування:
Приготування:
Розтоплюємо вершкове масло і залишаємо остуджуватися протягом 10 хвилин. З’єднуємо його з цукром і яйцем, перемішуючи до однорідного стану. Поступово додаємо просіяне з сіллю, ваніліном борошно і мішайте тісто. Додаємо дрібно нарізаний шоколад (у нас – термостійкі шоколадні краплі) та перемішуємо. Розподіляємо тісто в форму, вистелену пергаментом, і розрівнюємо його. Зверху розкладаємо малину. Печемо в розігріту до 170 градусів духовку, доки верх не затвердіє та не стане золотистим, приблизно 30 хвилин. Готовий десерт обережно виймаємо з форми й охолоджуємо. Нарізаємо на порційні шматочки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…