Рецепти

Малинове блонді з шоколадом

Цей рецепт малинового блонді з шоколадом – це справжня симфонія смаку та аромату, яка додасть радості та насолоди вашому дню. Ідеально поєднуючи ніжність тіста з кислинкою малини та насиченим смаком шоколаду, ці блонді стануть справжньою окрасою вашого столу.

Приготування:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Цукор – 220 г
  • Яйця – 2 шт
  • Пшеничне борошно – 150 г
  • Ванільний цукор – щіпка
  • Сіль – 1/4 ч. л
  • Гіркий шоколад – 70 г
  • Малина – 150 г

Приготування:

Розтоплюємо вершкове масло і залишаємо остуджуватися протягом 10 хвилин. З’єднуємо його з цукром і яйцем, перемішуючи до однорідного стану. Поступово додаємо просіяне з сіллю, ваніліном борошно і мішайте тісто. Додаємо дрібно нарізаний шоколад (у нас – термостійкі шоколадні краплі) та перемішуємо. Розподіляємо тісто в форму, вистелену пергаментом, і розрівнюємо його. Зверху розкладаємо малину. Печемо в розігріту до 170 градусів духовку, доки верх не затвердіє та не стане золотистим, приблизно 30 хвилин. Готовий десерт обережно виймаємо з форми й охолоджуємо. Нарізаємо на порційні шматочки.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…