Швидкий та ситний пиріг із доступних продуктів. Тонке ніжне тісто та багато смачної начинки з картоплі та рибних консервів! Приготування займе зовсім небагато часу і принесе масу задоволення своєю простотою.
Інгредієнти на форму 22 см:
Начинка
Заливання
Приготування:
Картоплю очистити, тонко нарізати, промити від надлишку крохмалю, трохи посолити, поперчити і викласти в змащену рознімну форму або на деко.
Цибулю дуже дрібно нарізати і половину викласти на картоплю.
Консерви можна розім’яти виделкою і викласти поверх картоплі або просто розібрати на невеликі шматочки.
Викласти консерву поверх картоплі і додати цибулю, що залишилася.
Для заливання яйця з’єднати із сіллю та перемішати. Додати сметану та майонез, перемішати до однорідності.
Борошно просіяти, змішати з розпушувачем та всипати в яєчну масу. Ретельно перемішати. Заливання виходить не густе, але борошна додавати більше не варто.
Залити картоплю з консервованою рибою та запекти в духовці розігрітою до 180 градусів.
Готовність визначити, протикаючи пиріг вилкою (щоб картопля була м’яка).
Готовий пиріг вийняти з форми, нарізати на шматочки і відразу подати до столу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…