Швидкий та ситний пиріг із доступних продуктів. Тонке ніжне тісто та багато смачної начинки з картоплі та рибних консервів! Приготування займе зовсім небагато часу і принесе масу задоволення своєю простотою.
Інгредієнти на форму 22 см:
Начинка
Заливання
Приготування:
Картоплю очистити, тонко нарізати, промити від надлишку крохмалю, трохи посолити, поперчити і викласти в змащену рознімну форму або на деко.
Цибулю дуже дрібно нарізати і половину викласти на картоплю.
Консерви можна розім’яти виделкою і викласти поверх картоплі або просто розібрати на невеликі шматочки.
Викласти консерву поверх картоплі і додати цибулю, що залишилася.
Для заливання яйця з’єднати із сіллю та перемішати. Додати сметану та майонез, перемішати до однорідності.
Борошно просіяти, змішати з розпушувачем та всипати в яєчну масу. Ретельно перемішати. Заливання виходить не густе, але борошна додавати більше не варто.
Залити картоплю з консервованою рибою та запекти в духовці розігрітою до 180 градусів.
Готовність визначити, протикаючи пиріг вилкою (щоб картопля була м’яка).
Готовий пиріг вийняти з форми, нарізати на шматочки і відразу подати до столу.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…