Ще його називають “невидимкою”. Не знаю чому, але головне смачно, а ще в ньому справді багато яблук у ніжному тісті.
На приготування не піде багато часу і ви можете порадувати себе та рідних найсмачнішим частуванням у будь-який вечір.
Інгредієнти:
Приготування:
До смаку в цей пиріг добре додати щіпку меленої кориці, вона ідеальна з яблуками.
У глибокій мисці збиваємо яйця з цукром до отримання білої піни.
Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло, перемішуємо. Через сито всипаємо борошно з розпушувачем. Отримуємо рідке тісто.
Яблука чистимо від шкірки і нарізаємо тонкими платівками, які висипаємо в тісто і перемішуємо.
Форму для випікання змащуємо олією, виливаємо тісто з яблуками та розрівнюємо. Можна і вистелити форму папером, якщо вона нероз’ємна, потім можна дістати пиріг і викласти на блюдо, а не нарізати у формі.
Випікати в духовці за температури 180 градусів приблизно 40 хвилин. Готовому пирогу, коли дістали з духовки, треба обов’язково дати охолонути, спочатку він дуже ніжний поки гарячий.
За бажанням присипаємо пудрою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…