Нове

Мабуть, це найпростіший спосіб приготування овочевого рагу: соковито та дуже смачно

Витрачаю мінімум часу на підготовку і біля плити стояти не треба. Дуже простий спосіб приготування овочевого рагу. І смак у нього виходить чудовий за рахунок додавання соусу. Соус замішую за кілька хвилин і складається з простих продуктів. Це дуже ароматне та смачне рагу. Овочі можна поєднувати різноманітні.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок (400 г)
  • 5 штук. солодкого перцю (350 г)
  • 3 помідори (300 г)
  • 1 цибуля (250 г)
  • 1 морква (200 г)
  • 4 зубчики часнику
  • 100 г сметани
  • 50 г кетчупу
  • 1 ст. л. борошна
  • 400 мл води
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування підійдуть різні овочі. Можна поєднувати невелику чи велику кількість видів овочів. Прекрасно підходять будь-яка капуста, баклажани, кабачки, цибуля, помідори, солодкий перець, картопля та часник.

Усі овочі нарізаємо досить крупно. Нарізану велику цибулину та моркву викладаємо у форму (розмір 26 х 35 см).

Додаємо нарізаний солодкий перець.

Помідори та не дуже дрібно нарізані зубчики часнику.

Все посипаємо сіллю, меленим перцем, добре перемішуємо та розподіляємо рівним шаром. Підготовку овочів завершено.

У мисці перемішуємо сметану, кетчуп (можна замінити на 1 ст. л. томатної пасти) та борошно.

Порціями вливаємо воду і перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок.

Заливаємо овочі підготовленим соусом. Запікаємо у духовці при 200 градусах 45-50 хвилин. За цей час можна 1 раз перемішати.

На дні утворюється густий соус. Аромат у блюда просто чудовий.

Овочі не розкисають (крім помідорів), зберігають дуже легкий хрускіт. Страва яскрава.

Посипаємо овочеве рагу зеленню (у мене кріп) і подаємо на стіл. Воно відмінно підходить до будь-якого м’яса чи риби, а ще мені подобається його подавати просто з картопляним пюре. Це соковито та дуже смачно.

Смачного!!!

Нове

Популярне