Це дуже простий спосіб приготування смачної страви з м’яса і овочів в духовці. На запікання йде всього 30 хвилин. Овочі можна брати будь-які до свого смаку, у мене сьогодні помідор, цибуля, часник, солодкий і гострий перець. За рахунок овочів м’ясо виходить ніжне і соковите. Блюдо дуже ароматне і смачне.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування м’ясо краще брати з невеликою кількістю жиру. М’ясо рубаємо ножем на дрібні шматочки і відправляємо в миску. Якщо хочемо прискорити процес підготовки, то використовуємо блендер.
Додаємо в м’ясо дрібно рубані солодкий і гострий перець.
Дрібно рубану цибулю з часником.
Додаємо подрібнений помідор.
Поливаємо овочі з м’ясом олією, посипаємо меленим перцем, сіллю і улюбленими спеціями (у мене суха суміш Аджика, яка складається з коріандру, сушених трав, хмелі-сунелі і різного перцю).
Добре все перемішуємо, і підготовка продуктів завершена.
Для запікання використовуємо велику форму або деко. Суміш з м’яса і овочів тонким шаром розподіляємо у формі і запікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Невеликі шматочки свинини і овочів швидко готуються. Блюдо пахне чудово. Рубану свинину з овочами виймаємо і посипаємо зеленню.
Подаємо блюдо з улюбленим гарніром. При запіканні свинина просочується соками від овочів, а овочі соками від м’яса. У підсумку виходить соковита і дуже смачна страва.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…