М’ясо виходить м’яке, ніжне та соковите з вершково-грибним смаком. Ідеальний варіант і на кожний день, і святковий стіл.
Інгредієнти:
Приготування:
За цим рецептом я готую зазвичай свинину. Але можна взяти будь-яке інше м’ясо – яловичину, курку чи індичку. Загалом вибирайте на власний смак. М’яса потрібно приблизно 700 г.
Нарізаємо м’ясо шматочками завтовшки приблизно 1 см і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо пару хвилин на олії, потім додаємо ріпчасту цибулю, нарізану півкільцями (2 шт).
Ріжемо тонкими пластинами 500 г печериць, додаємо до м’яса. Солимо, перчимо на смак і смажимо ще хвилин 5-7.
Тепер вливаємо 300 мл вершків та 150 мл води. Як тільки закипить – викладаємо м’ясо та вершково-грибний соус у форму для запікання, прикриваємо фольгою і ставимо в духовку. Готуємо 40-60 хвилин за температури 200 градусів.
Потім прибираємо фольгу і готуємо ще 30 хвилин при температурі 175 градусів. За 5-10 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром, знадобиться приблизно 50 г.
От і все! Подаємо на стіл, прикрасивши зеленню. Таке м’ясо чудово поєднується з картоплею та овочевими салатами. Дуже смачно!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…