Нове

М’ясо по-французьки в духовці без зайвого клопоту. Найпопулярніший рецепт

Смачне, неймовірно ніжне, з апетитною сирною скоринкою, запечене м’ясо по-французьки зі свинини в духовці. Найпростіший і смачний рецепт м’яса по-французьки з цибулею і сиром.

Інгредієнти:

  • Свинина (шия) – 1 кг
  • Цибуля – 1 штука велика
  • Сир – 250 грам або за смаком
  • Майонез – 5-6 ст. ложок або за смаком
  • Сіль, спеції і перець за смаком

Приготування:

  • Для приготування м’яса по-французьки в духовці вибираю свинину, а точніше свинячу шию.
  • М’ясо нарізаю на порційні шматки товщиною 1,5 – 2 см і відбиваю.
  • Солю і перчу м’ясо за смаком. Можна додати улюблені спеції.
  • Досить щільно, рівним шаром, викладаю все м’ясо в деко.
  • Одну велику цибулину нарізаю тонкими півкільцями, поділяю і викладаю зверху м’яса.
  • 250 грам сиру натираю на великій тертці і розподіляю по цибулі.
  • На сир викладаю майонез так, щоб він покрив весь сир повністю. Майонез не дасть сиру підгоріти і посприяє утворенню апетитної рум’яної скоринки.
  • Запікаю в духовці при 180 ° С протягом 1 години. А ви орієнтуйтеся по своїй духовці.

Смачного!

Також читайте: ЛАВАШ З ГРИБНОЮ НАЧИНКОЮ

Нове

Популярне