М’ясо по-французьки з фаршем – це простий рецепт приготування улюбленої гарячої страви.
Надаємо вам два швидкі способи приготування м’яса по-французьки з фаршем.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку поставимо духовку нагріватись до 250 °C.
Чистимо цибулину і нарізаємо її тоненькими кільцями. З картоплею робимо те саме: зачищаємо і нарізаємо на шайбочки. Картоплю на цьому етапі підсолюємо і замішуємо з однією столовою ложечкою майонезу.
Змащуємо основу тари майонезом і розсипаємо половину нарізаної цибульки. На цибулю накладаємо половину фаршу. Після солимо і перчимо. На верх фаршу накладаємо частину нарізаної картоплі.
На картоплю кладемо залишок фаршу. Теж підсолюємо, додаємо спеції. Залишками цибульки встеляємо верх фаршу. Картоплею, що залишилася, покриваємо цибулю зверху.
Тепер, коли духовка повністю розігрілася, ми поміщаємо тару всередину на середину духовки на сорок хвилин. Сир натираємо на тертці (бажано на великій). Через сорок хвилин перевіряємо картоплю у тарі. Та має бути вже майже готова.
Якщо картопля все ж таки не повністю приготувалася, то залишаємо тару в духовці ще на кілька хвилин. Після того, як картопля приготувалася, насипаємо сир і залишаємо в духовці на 4-11 хвилин. Через 4-11 хвилин дістаємо з духовки справжнє ситне диво з фаршу!
Другий рецепт практично повторює перший, але для начинки застосовується ще й помідор.
Отже, нам знадобиться:
Приготування:
Картоплю, як і в минулому рецепті, очищаємо від шкірки і нарізаємо тоненькими кружальцями. Укладаємо в змащену тару, солимо, перчимо, додаємо олію та перемішуємо. Тепер рівномірно розподіляємо дном тари.
Трохи солі та спецій додаємо до фаршу. Наливаємо воду або молоко, щоб фарш став ніжним за консистенцією. Все це перемішуємо. Півкільцями нарізаємо цибулю і кладемо зверху. Кладемо на цибулю шар фаршу.
На фарш кладемо помідори. Також замість помідорів можна використовувати обсмажені гриби.
Натертий сир перемішуємо з майонезом та рівномірно викладаємо верхнім шаром нашої страви.
Тару ставимо в духовку на 80 хвилин при 170 °C.
Головне, щоб приготувалася картопля, адже сам фарш буде вже готовий за годину. Накрийте фольгою тару, якщо верх надто зарум’яниться. Можна також поставити ближче донизу духовки.
Після того, як картопля в тарі приготувалася, можемо діставати страву з духовки. Чекаємо, поки трохи охолоне.
І тепер страва готова до столу! Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…