Сьогодні ми приготуємо м’ясо по французьки, трохи його удосконаливши. Це дуже смачна святкова страва, яка не залишить байдужим нікого.
Тож робіть з урахуванням того, що добавку захочуть усі. Додайте цей делікатес у новорічне меню та доповніть святкову атмосферу яскравою, апетитною та дуже смачною стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку відбиваємо м’ясо, нарізаємо тонкими півкільцями гриби та цибулю. Тонкими кружальцями ріжемо томати та солоні огірки. На рослинній олії обсмажуємо з двох сторін м’ясо, до смаку солимо і перчимо. Також на олії обсмажуємо нарізані цибулю та гриби.
У обсмажені гриби та цибулю додаємо майонез і все ретельно перемішуємо. М’ясо викладаємо на лист, зверху додаємо обсмажені гриби з цибулею. Додаємо томати, солоні огірки та все щедро покриваємо тертим сиром. Деко відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Яскраву, апетитну і дуже смачну страву викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…