Сьогодні ми приготуємо м’ясо по французьки, трохи його удосконаливши. Це дуже смачна святкова страва, яка не залишить байдужим нікого.
Тож робіть з урахуванням того, що добавку захочуть усі. Додайте цей делікатес у новорічне меню та доповніть святкову атмосферу яскравою, апетитною та дуже смачною стравою.
Інгредієнти:
- М’ясо свинини (нежирне)
- Сир
- Печериці
- Томати
- Огірки солені
- Цибуля
- Сир
- Майонез
- Рослинна олія
- Продукти для блюда
Приготування:
Для початку відбиваємо м’ясо, нарізаємо тонкими півкільцями гриби та цибулю. Тонкими кружальцями ріжемо томати та солоні огірки. На рослинній олії обсмажуємо з двох сторін м’ясо, до смаку солимо і перчимо. Також на олії обсмажуємо нарізані цибулю та гриби.
У обсмажені гриби та цибулю додаємо майонез і все ретельно перемішуємо. М’ясо викладаємо на лист, зверху додаємо обсмажені гриби з цибулею. Додаємо томати, солоні огірки та все щедро покриваємо тертим сиром. Деко відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Яскраву, апетитну і дуже смачну страву викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!