Простий, ситний і смачний рецепт і не потрібно возитися з тістом. Готове листкове тісто паличка-виручалочка в сучасному світі, коли часу все менше, а роботи все більше. Годувати сім’ю треба і такі рецепти приходять на виручку.
Інгредієнти:
- Тісто листкове – 250 г
- Фарш – 300 г
- Цибуля – 1 шт
- Кукурудза – 100 г
- Квасоля – 100 г
- Томатна паста – 1 ст.л
- Вершкове масло – 20 г
- Яйце – 1 шт
- Сир – 100 г
- Сметана – 150 г
- зелень
- сіль
- спеції
Приготування:
Приготуємо м’ясну начинку для пирога. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на вершковому маслі 2-3 хвилини.
До цибулі додаємо фарш і смажимо до готовності, періодично помішуючи.
У процесі приготування фарш солимо, додаємо спеції і додаємо 1 ст.л томатної пасти. Перемішуємо. Я додала трохи води для соковитості.
Готовий фарш трохи охолоджуємо, додаємо 100 г кукурудзи, 100 г квасолі і подрібнену зелень. Все добре перемішуємо.
Тепер приготуємо сирну заливку. Збиваємо виделкою 1 яйце з сіллю і перцем.
До яйця додаємо 150 г сметани і 100 г тертого сиру на дрібній тертці. Перемішуємо.
Заздалегідь розморожуємо 250 г НЕ дріжджового листкового тіста. Розкачуємо за розміром вашої форми. Формуємо з тіста основу пирога з бортиками. Дно форми змащуємо невеликою кількістю заливки і ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 10 хвилин.
Потім на напівготове тісто розподіляємо начинку.
На фарш наносимо решту заливки рівномірним шаром. Запікаємо ще 15 хвилин.
Готовий м’ясний пиріг посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Пиріг на тонкому тесті з соковитою начинкою. Простий і смачний рецепт пирога з готового листкового тіста. Відмінний варіант нагодувати сім’ю ситно, смачно і при цьому не стояти годинами біля плити.
Смачного!