Нове

М’ясні рулетики за 20 хвилин. Повторить кожен

Рекомендую приготувати м’ясні рулетики з грудки індички і кабачка. Чудова ідея для тих, хто прийшов додому втомлений, голодний і не бажає довго стояти біля плити.

Рецепт простий та з мінімальною кількістю доступних інгредієнтів. Приготуйте м’ясні рулетики за нашим рецептом і нагодуйте свою сім’ю черговою смакотою.

Інгредієнти:

  • Грудка індички
  • Кабачок – 1 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Соус песто
  • Часник – 1 зубчик
  • Вершкове масло – 50 г
  • Рослинна олія
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

Грудку ріжемо на великі шматочки, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молотком. Кабачок або цукіні розрізаємо вздовж на чотири частини та зрізаємо насіннєву частину. Кожну з чотирьох частин кабачка ріжемо вздовж ще на кілька частин. Відбите м’ясо солимо, перчимо та рясно покриваємо соусом песто. Викладаємо зверху кілька кабачкових шматочків, згортаємо все в рулетики та фіксуємо шпажкою.

На розігріту сковороду наливаємо трохи рослинної олії, додаємо шматочок вершкового масла та для аромату відправляємо один зубчик часнику. Рулетики обсмажуємо на сильному вогні із двох сторін до золотистої скоринки. Обсмажені рулетики викладаємо на лист, покритий фольгою, збризкуємо лимонним соком і викладаємо зверху тонко нарізані скибочки томату.

Деко з рулетиками відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 5 хвилин. Апетитну страву дістаємо з духовки, зверху трохи обпалюємо газовим пальником і кличемо всіх за стіл! Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне