Сьогодні ми приготуємо м’ясні рулетики з картоплею в вершках. Трошки часу і Ви будете знати новий рецепт.
Інгредієнти для приготування м’ясних рулетиків з картоплею в вершках:
- М’ясо – 0,5 кг
- Яйце куряче – 2 штуки
- Картопля
- Вершки 33% -3 столові ложки + 200 г (для заливки)
- Часник – 2 зубчики
- Зелень – за смаком
Як приготувати м’ясні рулетики з картоплею в вершках:
Збиваємо яйця, вершки, зелень, сіль. На сковорідці спекти омлет.
Отриманий «яєчний млинець» ми змащуємо майонезом і звертаємо в рулет. Ріжемо як суші, на невеликі шматочки.
Готуємо суміш: дрібно рубаємо сіль перець і часничок.
М’ясо ріжемо на шматочки, відбиваємо і змащуємо підготовленою вище сумішшю.
Розгортаємо шматочки омлету, вкладаємо м’ясо і закручуємо знову.
Ріжемо скибочками картоплю.
Викладаємо в деко в ряди по черзі шматочки омлету з м’ясом і картоплю.
Ставимо в духовку на 20 хвилин при 150 градусах.
Потім слід залити вершками і знову випікати 30 хвилин.
Смачного!