Солодкий кекс за рецептом моєї бабусі, який немов тане в роті! М’який, повітряний, з приємною текстурою та дуже смачний. Готується простіше, з продуктів, які завжди знайдуться вдома.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо великих розмірів виливаємо яйця, додаємо лимонну цедру (натерту на дрібній тертці) і добре розмішуємо, підсипаючи цукровий пісок.
Додаємо ванільний цукор та розмішуємо. Збиваємо масу міксером (до вершково-білої суміші).
Додаємо олію, продовжуємо змішувати. Додаємо молоко та змішуємо.
У чашку з борошном додаємо розпушувач і змішуємо.
В основну масу просіюємо крохмаль і борошно з розпушувачем, змішуємо. Додаємо сік половини лимона та змішуємо.
Вливаємо у форму двадцять два сантиметри та запікаємо 35 хв, при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…