Великий урожай кабачків тепер лише тішить, не те що раніше: з них виходять дуже смачні нагетси (навіть діти їдять із задоволенням, ще й завтра попросять приготувати). Апетит розігрується від одного виду, а якщо мокнути в соус – кабачки займуть перше місце у літньому меню. Зберігайте рецепт, щоб порадувати сім’ю новим смаком.
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Спочатку приготуємо панірувальну суміш: беремо шматок батона чи білого хліба та подрібнюємо у чаші блендера.
Натираємо твердий сир, змішуємо з хлібними крихтами (сюди можна додати паприку).
В одну миску насипаємо борошно, в іншу – розбиваємо яйця, і те й інше трохи підсолюємо.
Кабачки нарізаємо брусочками: по 6-7 см завдовжки.
Обвалюємо по черзі в борошні, в яйці, в суміші для паніровки. Намагаємося, щоб “шубка” вийшла товста та пухнаста.
Розкладаємо на деку (застилаємо килимком або пергаментом). Ставимо в розігріту до 190 ° духовку і запікаємо до готовності приблизно 35 хвилин.
Виймаємо, коли кабачки стануть м’якими, а паніровка – золотистого кольору.
Щоб кабачкові нагетси були ще смачнішими, подаємо їх із соусом: змішуємо майонез та гірчицю (пропорції довільні, за смаком).
Обов’язково приготуйте, і рецепт стане одним із ваших улюблених (сезон кабачків довгий).
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…