Великий урожай кабачків тепер лише тішить, не те що раніше: з них виходять дуже смачні нагетси (навіть діти їдять із задоволенням, ще й завтра попросять приготувати). Апетит розігрується від одного виду, а якщо мокнути в соус – кабачки займуть перше місце у літньому меню. Зберігайте рецепт, щоб порадувати сім’ю новим смаком.
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Спочатку приготуємо панірувальну суміш: беремо шматок батона чи білого хліба та подрібнюємо у чаші блендера.
Натираємо твердий сир, змішуємо з хлібними крихтами (сюди можна додати паприку).
В одну миску насипаємо борошно, в іншу – розбиваємо яйця, і те й інше трохи підсолюємо.
Кабачки нарізаємо брусочками: по 6-7 см завдовжки.
Обвалюємо по черзі в борошні, в яйці, в суміші для паніровки. Намагаємося, щоб “шубка” вийшла товста та пухнаста.
Розкладаємо на деку (застилаємо килимком або пергаментом). Ставимо в розігріту до 190 ° духовку і запікаємо до готовності приблизно 35 хвилин.
Виймаємо, коли кабачки стануть м’якими, а паніровка – золотистого кольору.
Щоб кабачкові нагетси були ще смачнішими, подаємо їх із соусом: змішуємо майонез та гірчицю (пропорції довільні, за смаком).
Обов’язково приготуйте, і рецепт стане одним із ваших улюблених (сезон кабачків довгий).
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…