Начинка буде грибна, але з додаванням ще пари інгредієнтів, які зроблять її ще більш соковитою і смачною.
Інгредієнти:
тарталетки:
- 4-5 шт картопля середнього розміру
- 100 грам сиру
- 1 яйце
- Сіль, перець за смаком
начинка:
- 350 грам печериць
- 1 цибулина
- 1 помідор
- 1 столова ложка сметани
- сіль за смаком
Приготування:
- Поки гриби обсмажуються, можна приступити до приготування самих тарталеток. Для цього картоплю натираю на великій тертці, промиваю її в холодній воді і добре віджимаю рідину. Додаю до неї натертий сир, одне яйце, сіль і спеції за смаком.
- Все добре перемішую. Маслом змащую силіконову форму для кексів і викладаю картопляну масу, роблячи невеликі поглиблення.
- Форму відправляю в уже розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин. Гриби до цього моменту вже готові і можна завершити приготування начинки.
- У печериці додаю один нарізаний кубиками помідор і одну столову ложку сметани, перемішую, начинка готова. Коли тарталетки будуть готові, після того як вони охолонуть, потрібно акуратно витягнути їх з форми і наповнити начинкою. При подачі можна прикрасити зеленню петрушки.
Смачного!
Також читайте: СМАЧНА ГАРЯЧА ЗАКУСКА З КУРКИ, ПЕЧЕРИЦЬ І ПОМІДОР