Рецепти

М’яке шоколадне печиво з горіхами з простих інгредієнтів

Ніжне, м’яке та дуже смачне шоколадне печиво. Готую часто – адже готується дуже швидко та легко. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Борошно – 160 г
  • Какао – 30 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Вершкове масло (розм’якшене) – 100 г
  • Цукор – 120 г
  • Яйце (середнє) – 1 штука
  • Молоко (кімнатної температури) – 50 г

Приготування:

У глибоке блюдо викладаємо розм’якшене вершкове масло, цукор і збиваємо за допомогою міксера до однорідної маси. Одночасно додаємо яйце та молоко (кімнатної температури).

Какао, борошно та розпушувач перемішуємо та просіюємо. Добре перемішуємо лопаткою.

Масу, що вийшла, викладаємо в кондитерський мішечок і видавлюємо на лист, застелений пергаментом.

Зверху посипаємо подрібненими горішками (у мене фундук). Випікаємо 10 хвилин, при 180 градусах.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…