Ніжне, м’яке та дуже смачне шоколадне печиво. Готую часто – адже готується дуже швидко та легко. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоке блюдо викладаємо розм’якшене вершкове масло, цукор і збиваємо за допомогою міксера до однорідної маси. Одночасно додаємо яйце та молоко (кімнатної температури).
Какао, борошно та розпушувач перемішуємо та просіюємо. Добре перемішуємо лопаткою.
Масу, що вийшла, викладаємо в кондитерський мішечок і видавлюємо на лист, застелений пергаментом.
Зверху посипаємо подрібненими горішками (у мене фундук). Випікаємо 10 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…