Ніжне, м’яке та дуже смачне шоколадне печиво. Готую часто – адже готується дуже швидко та легко. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Борошно – 160 г
- Какао – 30 г
- Розпушувач – 5 г
- Вершкове масло (розм’якшене) – 100 г
- Цукор – 120 г
- Яйце (середнє) – 1 штука
- Молоко (кімнатної температури) – 50 г
Приготування:
У глибоке блюдо викладаємо розм’якшене вершкове масло, цукор і збиваємо за допомогою міксера до однорідної маси. Одночасно додаємо яйце та молоко (кімнатної температури).
Какао, борошно та розпушувач перемішуємо та просіюємо. Добре перемішуємо лопаткою.
Масу, що вийшла, викладаємо в кондитерський мішечок і видавлюємо на лист, застелений пергаментом.
Зверху посипаємо подрібненими горішками (у мене фундук). Випікаємо 10 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!