Рецепти

М’яке печиво на сметані, яке приємно готувати

Пропоную вам приготувати дуже смачне печиво. Таке печиво в магазині не купиш, воно таке домашнє, м’яке, ніжне, пишне і ароматне. Всі інгредієнти доступні і завжди є в холодильні у кожної господині.

Інгредієнти:

  • Борошно – 240 г
  • Сметана – 150 г (густа)
  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

  • Змішуємо сухі інгредієнти – борошно, цукор і розпушувач. Перемішуємо ложкою.
  • Додаємо розм’якшене вершкове масло і сметану. Замішуємо тісто. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
  • Присипаємо робочу поверхню і качалку борошном. Качалкою розкочуємо тісто завтовшки 8-10 мм. Формочкою, можна використовувати склянку, чарку або ніж, вирізаємо печиво.
  • Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментним папером, або силіконовий килимок.
  • Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин при t 180С.

Приємного чаювання!

Також читайте: М’ЯКІ ЯК ПУХ СИРНІ КУЛЬКИ. НА ШВИДКУ РУКУ!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…