Пропоную вам приготувати дуже смачне печиво. Таке печиво в магазині не купиш, воно таке домашнє, м’яке, ніжне, пишне і ароматне. Всі інгредієнти доступні і завжди є в холодильні у кожної господині.
Інгредієнти:
- Борошно – 240 г
- Сметана – 150 г (густа)
- Масло вершкове – 100 г
- Цукор – 2 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування:
- Змішуємо сухі інгредієнти – борошно, цукор і розпушувач. Перемішуємо ложкою.
- Додаємо розм’якшене вершкове масло і сметану. Замішуємо тісто. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
- Присипаємо робочу поверхню і качалку борошном. Качалкою розкочуємо тісто завтовшки 8-10 мм. Формочкою, можна використовувати склянку, чарку або ніж, вирізаємо печиво.
- Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментним папером, або силіконовий килимок.
- Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин при t 180С.
Приємного чаювання!
Також читайте: М’ЯКІ ЯК ПУХ СИРНІ КУЛЬКИ. НА ШВИДКУ РУКУ!