Сьогодні ділюся з Вами рецептом ароматного, м’якого і смачного лимонного печива до чаю! Приготувати дуже просто та швидко.
Інгредієнти:
Вершкове масло – 50 г
Цукор – 80 г
Яйце – 1 штука
Лимонна цедра – 1 ч. ложка
Лимонний сік – 15 г
Борошно – 150 г
Розпушувач – 2 г
Сода – 2 г
Приготування:
У миску кладемо вершкове масло, додаємо цукор і ретельно змішуємо.
Додаємо яйце і розмішуємо віночком.
Кладемо лимонну цедру, вливаємо сік лимонний, перемішуємо.
Насипаємо борошно, розпушувач, соду і розмішуємо. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на годину.
Формуємо колобочки, обвалюємо в цукрі, в цукровій пудрі і кладемо на лист з пергаментним папером.
Випікаємо при 170 градусах – 12 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…