Нове

М’яке лимонне печиво: готується просто, а смак приголомшливий

Сьогодні ділюся з Вами рецептом ароматного, м’якого і смачного лимонного печива до чаю! Приготувати дуже просто та швидко.

Інгредієнти:

Вершкове масло – 50 г
Цукор – 80 г
Яйце – 1 штука
Лимонна цедра – 1 ч. ложка
Лимонний сік – 15 г
Борошно – 150 г
Розпушувач – 2 г
Сода – 2 г

Приготування:

У миску кладемо вершкове масло, додаємо цукор і ретельно змішуємо.

Додаємо яйце і розмішуємо віночком.

Кладемо лимонну цедру, вливаємо сік лимонний, перемішуємо.

Насипаємо борошно, розпушувач, соду і розмішуємо. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на годину.

Формуємо колобочки, обвалюємо в цукрі, в цукровій пудрі і кладемо на лист з пергаментним папером.

Випікаємо при 170 градусах – 12 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне