Зірка каналу “1+1” Людмила Барбір розповіла шанувальникам, як їй вдається тримати себе у формі.
За словами ведучої “Сніданку з 1+1”, головне правильно збалансовано харчуватися і не забувати про регулярні фізичні навантаження. Разом з тим Барбір розповіла, про свій режим харчування.
“Не вживаю цукру. Він й так є в достатній кількості в багатьох продуктах. Але шкіра таку “жертву” одразу оцінить і віддячить відсутністю висипів і ранкових набряків обличчя. Виключила з раціону вироби з борошна – маю непереносимість глютену (хоча іноді собі трішки дозволяю). Дотримуюсь п’ятиразового харчування”, – поділилася Людмила.
Барбір зауважила, що між прийманнями їжі витримує три години, а свій сніданок знаменитість розпочинає зі склянки теплої води і вітаміну D.
“Через 40 хв – 1-й сніданок. Чергую фрукти/ягоди або кашу з овочами. За 3 години – 2-й сніданок. І тут у мене теж три варіанти чергую за бажанням: або ж фрукти/ягоди, або овочі з кашею, або буряк/гарбуз. На обід – включаю м’ясо, а також салат та суп. Полуденок – горіхи або твердий сир. Обираю щось одне і порція – 30-40 г. Вечеря не пізніше 20:00 – риба з овочами, або яйця з овочами. І не менш, ніж за 3 години до сну. До речі, фрукти, буряк та моркву я їм тільки у першій половині дня. А ще у проміжках п’ю багато води – до 2,5 л в день. Кількість води залежить від фізичної активності”, – пояснила Людмила.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…