Сьогодні хочу поділитися рецептом листкового салату з шпротами. Неймовірно смачний салат, роблю його на кожне свято, рідні та гості його люблять та з’їдають практично першим зі столу. Хоча набір продуктів дуже простий.
Інгредієнти:
Приготування:
Сиру моркву натріть на великій тертці, 2 цибулини поріжемо кубиками. На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо кладемо цибулю і смажимо її до напівпрозорості, додаємо моркву і смажимо все разом до м’якості моркви. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.
Відварену картоплю 3 бульби, 4 відварені яйця натираємо на великій тертці. Мариновані огірки поріжемо соломкою. Банку шпротів розминаємо вилкою разом із олією.
Збираємо салат шарами, можна просто у салатнику.
Першим шаром кладемо картоплю, другим шаром шпроти, третім шаром огірки, четвертим шаром кладемо моркву із цибулею, п’ятим шаром кладемо терті яйця. Кожний шар промазуємо майонезом.
Даємо салату зміцніти в холодильнику і знімаємо форму. Салат готовий.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…