Нове

Листковий салат з оселедцем – новий салат, якщо набридла “Шуба”

Готуємо сьогодні салат. На святковому столі виглядає чудово, а також замінить “Оселедець під шубою”. Рецепт та інгредієнти, як завжди прості та доступні.

Інгредієнти:

  • Оселедець – 1 шт
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Печериці – 200 г
  • Сир – 100 г
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Зелена цибуля
  • Майонез

Приготування:

Готуємо всі інгредієнти за списком і йдемо готувати салат з оселедцем.

1 цибулину нарізаємо тонко півкільцями. Натираємо на великій тертці 1 моркву. Тушкуємо овочі на сковороді до готовності, в процесі посолити. Готові овочі остудити.

Нарізаємо дрібно 200 г печериць, смажимо до готовності і трохи солимо. Готові гриби остуджуємо.

Дрібно на кубики нарізаємо філе від 1 оселедця. Подрібнюємо 50 г волоських горіхів. З’єднуємо оселедець з горіхами та заправляємо 1 ст.л майонезу. Перемішуємо.

Збираємо салат у кільці або глибокій тарілці. Першим шаром укладаємо оселедці з горіхами.

Наступним шаром натираємо на великій тертці 100 г сиру. Сир можна замінити на варені яйця (2 шт.). Змащуємо шар сиру тонким шаром майонезу.

Наступний шар – готові овочі. Також змащуємо тонким шаром майонезу.

На овочі укладаємо шар грибів, змащуємо тонко майонезом.

Прикрашаємо салат зеленою цибулею. Можна натерти яйце, подрібнити кріп і т.д. Прибираємо салат з оселедцем у холодильник на 2 години.

Листковий салат з оселедцем виходить святковим, яскравим, смачним.

Смачного!

Нове

Популярне