Коли ну зовсім мало часу, а хочеться, щоб було смачно – готую листковий пиріг із грушами.
Інгредієнти:
Приготування:
Груші очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру.
На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло, підготовлені груші і посипаємо цукром. Добре розмішуємо і трохи обсмажуємо, знімаємо з вогню.
На листковому тісті на одній половині робимо надрізи навскіс.
На половину без надрізів викладаємо начинку із груш. Загортаємо в рулет (починаючи без надрізів).
Викладаємо на лист з пергаментним папером і згортаємо рулет в кільце. Защипуємо краї, змащуємо водою та посипаємо цукровим піском. Випікаємо 25 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…