Рецепти

Листковий пиріг з грушами – рецепт приготування з фото

Коли ну зовсім мало часу, а хочеться, щоб було смачно – готую листковий пиріг із грушами.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 250 г
  • Груша – 2 штуки
  • Вершкове масло – 20 г
  • Цукровий пісок – 30 г
  • Вода та цукор – для обмазування пирога

Приготування:

Груші очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру.

На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло, підготовлені груші і посипаємо цукром. Добре розмішуємо і трохи обсмажуємо, знімаємо з вогню.

На листковому тісті на одній половині робимо надрізи навскіс.

На половину без надрізів викладаємо начинку із груш. Загортаємо в рулет (починаючи без надрізів).

Викладаємо на лист з пергаментним папером і згортаємо рулет в кільце. Защипуємо краї, змащуємо водою та посипаємо цукровим піском. Випікаємо 25 хвилин, при температурі 180 градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…