Коли ну зовсім мало часу, а хочеться, щоб було смачно – готую листковий пиріг із грушами.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 250 г
- Груша – 2 штуки
- Вершкове масло – 20 г
- Цукровий пісок – 30 г
- Вода та цукор – для обмазування пирога
Приготування:
Груші очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру.
На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло, підготовлені груші і посипаємо цукром. Добре розмішуємо і трохи обсмажуємо, знімаємо з вогню.
На листковому тісті на одній половині робимо надрізи навскіс.
На половину без надрізів викладаємо начинку із груш. Загортаємо в рулет (починаючи без надрізів).
Викладаємо на лист з пергаментним папером і згортаємо рулет в кільце. Защипуємо краї, змащуємо водою та посипаємо цукровим піском. Випікаємо 25 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!