Нове

Листковий пиріг з грушами – рецепт приготування з фото

Коли ну зовсім мало часу, а хочеться, щоб було смачно – готую листковий пиріг із грушами.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 250 г
  • Груша – 2 штуки
  • Вершкове масло – 20 г
  • Цукровий пісок – 30 г
  • Вода та цукор – для обмазування пирога

Приготування:

Груші очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру.

На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло, підготовлені груші і посипаємо цукром. Добре розмішуємо і трохи обсмажуємо, знімаємо з вогню.

На листковому тісті на одній половині робимо надрізи навскіс.

На половину без надрізів викладаємо начинку із груш. Загортаємо в рулет (починаючи без надрізів).

Викладаємо на лист з пергаментним папером і згортаємо рулет в кільце. Защипуємо краї, змащуємо водою та посипаємо цукровим піском. Випікаємо 25 хвилин, при температурі 180 градусів.

Смачного!

Нове

Популярне