Печиво виходить дуже ніжним, ароматним та смачним! Ділюсь простим і швидким рецептом, доступним кожному.
Інгредієнти:
Крем
Приготування:
У глибоку тарілку викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо цукрову пудру, лимонну цедру і добре змішуємо все лопаткою.
Просіюємо борошно, змішуємо ложкою і замішуємо тісто.
Викладаємо тісто на пергаментний папір, зверху покриваємо пергаментним папером і розкочуємо в пласт. Заморожуємо п’ятнадцять хвилин.
Вирізаємо печиво і перекладаємо на лист (заздалегідь застелений папером для випічки). Випікаємо 12 хвилин, при температурі 175 градусів.
У чисту тарілку виливаємо згущене молоко, лимонний сік і перемішуємо. Переливаємо в кондитерський мішечок.
Готове печиво поливаємо кремом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…