Нове

Лимонне печиво без яєць: швидкий та простий рецепт, доступний кожному

Печиво виходить дуже ніжним, ароматним та смачним! Ділюсь простим і швидким рецептом, доступним кожному.

Інгредієнти:

  • М’яке вершкове масло – 100 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Лимонна цедра – 1 ч. ложка
  • Борошно – 140 г

Крем

  • Згущене молоко – 60 г
  • Лимонний сік – 15 г

Приготування:

У глибоку тарілку викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо цукрову пудру, лимонну цедру і добре змішуємо все лопаткою.

Просіюємо борошно, змішуємо ложкою і замішуємо тісто.

Викладаємо тісто на пергаментний папір, зверху покриваємо пергаментним папером і розкочуємо в пласт. Заморожуємо п’ятнадцять хвилин.

Вирізаємо печиво і перекладаємо на лист (заздалегідь застелений папером для випічки). Випікаємо 12 хвилин, при температурі 175 градусів.

У чисту тарілку виливаємо згущене молоко, лимонний сік і перемішуємо. Переливаємо в кондитерський мішечок.

Готове печиво поливаємо кремом.

Нове

Популярне