Легкий, літній і дуже смачний пиріг з ягодами! З такою випічкою і жодного торта не треба! Готувати швидко, легко і без метушні. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Для начинки
Для крихти
Приготування:
У глибоку тарілку викладаємо свіжі чорниці або будь-які інші ягоди. Додаємо цукровий пісок та перемішуємо.
Додаємо борошно і знову перемішуємо.
В іншу тарілку висипаємо борошно, додаємо розпушувач, цукровий пісок і перемішуємо. Додаємо куряче яйце і добре перемішуємо.
Вершкове масло нарізаємо на маленькі шматочки і викладаємо в борошняну суміш. Перетираємо добре руками до крихти.
Висипаємо більшу частину крихт у форму 20 сантиметрів і придавлюємо руками.
Викладаємо підготовлену чорницю та вирівнюємо.
Потім посипаємо крихтою і випікаємо сорок-сорок п’ять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…