Рецепти

Літній десерт всього із двох інгредієнтів: полуничний Сорбет без цукру

Легкий, літній десерт легко приготувати! Потрібно всього два інгредієнти та буквально п’ять хвилин вільного часу. Полуничний Сорбет виходить неймовірно смачним та красивим! Обов’язково спробуйте – Вам сподобається.

Інгредієнти:

  • Полуниця (заморожена) – 600 г
  • Рідкий мед – 120 г

Приготування:

Заморожену полуницю викладаємо в кухонний комбайн, додаємо мед і добре подрібнюємо.

Беремо форму розміром 10 на 20 сантиметрів, викладаємо підготовлену масу і добре розрівнюємо. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в морозильну камеру на чотири години. Знімаємо харчову плівку, за допомогою ложки для морозива формуємо кульки та подаємо Сорбет до столу!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…