Легкий, літній десерт легко приготувати! Потрібно всього два інгредієнти та буквально п’ять хвилин вільного часу. Полуничний Сорбет виходить неймовірно смачним та красивим! Обов’язково спробуйте – Вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Заморожену полуницю викладаємо в кухонний комбайн, додаємо мед і добре подрібнюємо.
Беремо форму розміром 10 на 20 сантиметрів, викладаємо підготовлену масу і добре розрівнюємо. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в морозильну камеру на чотири години. Знімаємо харчову плівку, за допомогою ложки для морозива формуємо кульки та подаємо Сорбет до столу!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…