Простий рецепт домашньої сирної випічки до чаю. Приготувати не складно, а в результаті виходить дуже смачна, ніжна випічка для домашнього чаювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
У миску додати яйця, щіпку солі та цукор. Добре перемішати міксером. За бажанням додайте ванілін або ванільний цукор. Я сьогодні готую без ваніліну.
Додати сметану (у мене 20%) ще раз перемішати. Влити олію. Просіюю борошно з розпушувачем, перемішую і готове тісто.
Для начинки змішати сир, яйця, цукор. Подрібнити до однорідності за допомогою блендера.
Додати манку та ще раз перемішати. Начинка готове.
Форму для випікання змастити олією. У мене форма роз’ємна, 22 см у діаметрі. Дно я застелила папером для випічки, а боки форми змастила. Для такого пирога форму краще використати саме роз’ємну.
Включаємо духовку, хай розігрівається до 170 градусів.
Вилити тісто. У центр начинку викладаємо.
Ягоди за бажанням. В мене заморожені. Свіжі також підійдуть. Заздалегідь ягоди я не розморожую.
Випікаємо сметанний пиріг з начинкою сиру в розігрітій духовці при 170 градусах приблизно 1 годину.
Готовий пиріг можна полити варенням. Мені подобається поливати вишневим сиропом.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…