Простий рецепт домашньої сирної випічки до чаю. Приготувати не складно, а в результаті виходить дуже смачна, ніжна випічка для домашнього чаювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
У миску додати яйця, щіпку солі та цукор. Добре перемішати міксером. За бажанням додайте ванілін або ванільний цукор. Я сьогодні готую без ваніліну.
Додати сметану (у мене 20%) ще раз перемішати. Влити олію. Просіюю борошно з розпушувачем, перемішую і готове тісто.
Для начинки змішати сир, яйця, цукор. Подрібнити до однорідності за допомогою блендера.
Додати манку та ще раз перемішати. Начинка готове.
Форму для випікання змастити олією. У мене форма роз’ємна, 22 см у діаметрі. Дно я застелила папером для випічки, а боки форми змастила. Для такого пирога форму краще використати саме роз’ємну.
Включаємо духовку, хай розігрівається до 170 градусів.
Вилити тісто. У центр начинку викладаємо.
Ягоди за бажанням. В мене заморожені. Свіжі також підійдуть. Заздалегідь ягоди я не розморожую.
Випікаємо сметанний пиріг з начинкою сиру в розігрітій духовці при 170 градусах приблизно 1 годину.
Готовий пиріг можна полити варенням. Мені подобається поливати вишневим сиропом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…