Простий і швидкий рецепт яблучних пиріжків. Вони виходять м’якими та пишними. А посипання із цукрової пудри з корицею зробить їх бажаним десертом для всіх членів вашої родини.
Інгредієнти:
- яблуко – 1 шт;
- яйце – 1 шт;
- борошно – 350-400 грам;
- рослинна олія – 2 столові ложки;
- цукор – 2 столові ложки;
- молоко – 200 мл;
- дрібка солі;
- розпушувач тіста – 1 пакетик;
- цукрова пудра та кориця.
Приготування:
- Яйце збиваємо віночком і перемішуємо з цукром та сіллю.
- Додаємо молоко і рослинну олію і перемішуємо ще раз.
- Додаємо розпушувач і поступово вводимо борошно. Тісто добре вимішуємо.
- Яблуко очищаємо від шкірки та сердевини і натираємо на великій тертці.
- Натерте яблуко додаємо в тісто, поки воно не стане однорідним.
- Укриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 10 хвилин.
- З тіста формуємо пиріжки. Щоб вони добре пропеклися, не варто робити їх надто великими.
- Смажимо на олії і обов’язково промокуємо паперовими рушниками.
- Пудру змішуємо з корицею і обвалюємо в ній наші “ледачі” пиріжки.
Ось так просто практично на раз, два, три. І при цьому вони виходять ароматні та дуже смачні.
Смачного!