Швидкі, апетитні, із найпростіших продуктів. Відмінний варіант для ситного швидкого сніданку або перекусу із супчиком (бульйоном) замість хліба.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску влийте кефір кімнатної температури (можна підігріти його до теплого стану), додайте сіль, цукор, соду, сире яйце і все добре перемішайте.
У кілька прийомів всипте борошно і замісіть тісто. Воно має бути трохи густішим, ніж для оладок.
У тісто додайте подрібнену зелену цибулю і круто зварені яйця, все перемішайте.
У сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою тісто в гарячу олію і смажте на повільному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Ніжні та смачні, особливо гарні у гарячому вигляді. Готуйте із задоволенням!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…