Швидкі, апетитні, із найпростіших продуктів. Відмінний варіант для ситного швидкого сніданку або перекусу із супчиком (бульйоном) замість хліба.
Інгредієнти:
- кефір 200 мл
- сода 1/2 чайної ложки
- цукор 1 чайна ложка
- сіль 1/2 чайної ложки
- борошно 200 г
- яйце 1 шт.
- зелена цибуля + 3 варені яйця для начинки
- олія для смаження
Приготування:
У миску влийте кефір кімнатної температури (можна підігріти його до теплого стану), додайте сіль, цукор, соду, сире яйце і все добре перемішайте.
У кілька прийомів всипте борошно і замісіть тісто. Воно має бути трохи густішим, ніж для оладок.
У тісто додайте подрібнену зелену цибулю і круто зварені яйця, все перемішайте.
У сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою тісто в гарячу олію і смажте на повільному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Ніжні та смачні, особливо гарні у гарячому вигляді. Готуйте із задоволенням!