Люблю пиріжки особливо сирні, але не люблю їх купувати, тому роблю їх вдома вони виходять набагато смачнішими за магазинні, та й що там говорити такі сирні пиріжки чудово заходять під вечірнє чаювання або просто чаювання на роботі. Особисто мої домочадці від таких пиріжків просто у захваті, та й готувати їх легко та просто.
Інгредієнти:
- Бездріжджове листкове тісто – 1 упаковка
- Сир (брикетний) – 250 г
- Куряче яйце – 2 шт.
- Цукор – 50 г
- Сметана – 30 г
- Родзинки – 50 г
- Кунжут – 20 г
- Ванілін – 5 г
Приготування:
- Родзинки заливаємо окропом на 20 хвилин.
- Розморожуємо листкове тісто, розкочуємо та нарізаємо на прямокутники.
- У глибокій ємності з’єднуємо сир, куряче яйце, сметану, цукор, ванілін і пробиваємо блендером до однорідної маси.
- Після того як пробили сирну масу, додаємо до неї родзинки і перемішуємо.
- Отриману начинку викладаємо на край прямокутника з листкового тіста і накриваємо другою половиною.
- Змащуємо шари, що вийшли, збитим яйцем і посипаємо кунжутом.
- Викладаємо на лист застелений пергаментним папером або силіконовим килимком і відправляємо в розігріту до 200 на 20-25 хвилин.
Смачного!!!