Нове

Ліниві листкові пиріжки з сирною начинкою та родзинками

Люблю пиріжки особливо сирні, але не люблю їх купувати, тому роблю їх вдома вони виходять набагато смачнішими за магазинні, та й що там говорити такі сирні пиріжки чудово заходять під вечірнє чаювання або просто чаювання на роботі. Особисто мої домочадці від таких пиріжків просто у захваті, та й готувати їх легко та просто.

Інгредієнти:

  • Бездріжджове листкове тісто – 1 упаковка
  • Сир (брикетний) – 250 г
  • Куряче яйце – 2 шт.
  • Цукор – 50 г
  • Сметана – 30 г
  • Родзинки – 50 г
  • Кунжут – 20 г
  • Ванілін – 5 г

Приготування:

  • Родзинки заливаємо окропом на 20 хвилин.
  • Розморожуємо листкове тісто, розкочуємо та нарізаємо на прямокутники.
  • У глибокій ємності з’єднуємо сир, куряче яйце, сметану, цукор, ванілін і пробиваємо блендером до однорідної маси.
  • Після того як пробили сирну масу, додаємо до неї родзинки і перемішуємо.
  • Отриману начинку викладаємо на край прямокутника з листкового тіста і накриваємо другою половиною.
  • Змащуємо шари, що вийшли, збитим яйцем і посипаємо кунжутом.
  • Викладаємо на лист застелений пергаментним папером або силіконовим килимком і відправляємо в розігріту до 200 на 20-25 хвилин.

Смачного!!!

Нове

Популярне