Такий сніданок часто роблю, він не займає багато часу та сил, а виходить дуже смачно та ситно. Сирний коржик із зеленню на сковороді змащений вершковим маслом і чашка гарячої кави з вершками. Ну що? У вас уже розігрався апетит? Тоді приступимо до приготування смачних лінивих хачапурі.
Нам знадобляться такі продукти: яйце, кефір, борошно, розпушувач, сир та зелень. Продукти змішуємо в глибокому посуді по черзі.
Борошно та розпушувач бажано просіяти. Замість розпушувача можете використовувати соду, вона чудово взаємодіятиме в кислому середовищі (кефір)
Далі на розігріту сковороду наливаємо трохи рослинної олії, і викладаємо тісто, розрівнюємо і формуємо перший коржик.
Накриваємо сковороду кришкою і готуємо хачапурі на повільному вогні, поки не підрум’яниться низ і не схопиться верх.
Потім перевертаємо хачапурі і знову накриваємо кришкою доки не пропечеться.
Готовий хачапурі знімаємо зі сковороди за допомогою тарілки
Так випікаємо всі коржики, і змащуємо їх вершковим маслом
Смачного!