Дуже смачна страва, яка не вимагатиме від вас багато клопоту. Готувати швидко, а виходить багато та неймовірно смачно. Страва на всю родину. Байдужих не залишиться!
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо ріжемо кубиком і обсмажуємо в жаровні до золотистого кольору на сильному вогні.
До м’яса викладаємо цибулю, порізану тонкими четвертинками. Обсмажуємо все разом, поки цибуля не стане золотистою.
Відправляємо моркву та обсмажуємо її до легкої золотистості.
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо. Обсмажуємо хвилину.
Зверху закладаємо капусту, наливаємо 1/3 склянки води та закриваємо кришкою. Тримаємо капусту хвилин 15.
За цей час вона обм’якне, опуститься. Перемішуємо. Додаємо сіль та спеції.
Створюємо ямку посередині та відправляємо промитий рис. Зверху вкриваємо капустою, наливаємо воду (1:2) (у мене 1 склянка рису та 2 склянки води) Закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.
Як рис приготується, все перемішуємо. Страва готова. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…