Дуже смачна страва, яка не вимагатиме від вас багато клопоту. Готувати швидко, а виходить багато та неймовірно смачно. Страва на всю родину. Байдужих не залишиться!
Інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Капуста 1 кг
- Рис 1 склянка
- Томатна паста 3-4 ст. л
- Морква 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль за смаком, перець чорний, паприка, сухий часник
Приготування:
М’ясо ріжемо кубиком і обсмажуємо в жаровні до золотистого кольору на сильному вогні.
До м’яса викладаємо цибулю, порізану тонкими четвертинками. Обсмажуємо все разом, поки цибуля не стане золотистою.
Відправляємо моркву та обсмажуємо її до легкої золотистості.
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо. Обсмажуємо хвилину.
Зверху закладаємо капусту, наливаємо 1/3 склянки води та закриваємо кришкою. Тримаємо капусту хвилин 15.
За цей час вона обм’якне, опуститься. Перемішуємо. Додаємо сіль та спеції.
Створюємо ямку посередині та відправляємо промитий рис. Зверху вкриваємо капустою, наливаємо воду (1:2) (у мене 1 склянка рису та 2 склянки води) Закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.
Як рис приготується, все перемішуємо. Страва готова. Смачного!