Таку лазанью готую майже кожен вечір, з однієї простої причини це те, що вона готується дуже просто, не вимагаючи докладання великих зусиль.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізаємо цибулю та помідор. Сир натираємо на великій тертці. Трохи обсмажуємо на сковороді фарш разом із цибулею та помідором.
Поки фарш обсмажується в сотейнику, змішуємо борошно, молоко, ретельно перемішуємо і ставимо на плиту, доводимо до кипіння і знімаємо (при цьому не забуваємо постійно помішувати).
Форму для випічки змащуємо олією і починаємо викладати шари: лаваш => обсмажений фарш з овочами => лаваш обсмажений фарш з овочами і т.д.
Після того, як зібрали заливаємо молочним соусом. Зверху лазінням посипаємо тертим сиром.
Відправляємо в розігріту до 190⁰ духовку на 30-40 хвилин (орієнтуйтеся на духовку).
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…