Таку лазанью готую майже кожен вечір, з однієї простої причини це те, що вона готується дуже просто, не вимагаючи докладання великих зусиль.
Інгредієнти:
- Лаваш – 1 шт
- Фарш – 300 г
- Цибуля – 1 шт
- Помідор – 2-3 шт
- Молоко – 150 мл
- Борошно – 30 г
- Сир – 100 г
- Сіль за смаком
Приготування:
Дрібно нарізаємо цибулю та помідор. Сир натираємо на великій тертці. Трохи обсмажуємо на сковороді фарш разом із цибулею та помідором.
Поки фарш обсмажується в сотейнику, змішуємо борошно, молоко, ретельно перемішуємо і ставимо на плиту, доводимо до кипіння і знімаємо (при цьому не забуваємо постійно помішувати).
Форму для випічки змащуємо олією і починаємо викладати шари: лаваш => обсмажений фарш з овочами => лаваш обсмажений фарш з овочами і т.д.
Після того, як зібрали заливаємо молочним соусом. Зверху лазінням посипаємо тертим сиром.
Відправляємо в розігріту до 190⁰ духовку на 30-40 хвилин (орієнтуйтеся на духовку).
Смачного!!!