Дуже вдалий рецепт дивує своєю простотою і тим, наскільки добре виходить справжнісінький пиріг з м’ясом – рум’яний і смачний.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Змішуємо кефір із содою та сіллю. Даємо постояти кілька хвилин, щоб сода почала реагувати. Вбиваємо яйця, змішуємо до однорідності та всипаємо через сито борошно. Перемішуємо, щоб не залишилося грудочкою та отримуємо рідке тісто. Нехай постоїть хвилин 5.
Начинка – дрібно покришити цибулю і змішати її з фаршем. Посолити, поперчити можна додавати ароматні приправи.
Змащуємо олією форму і виливаємо 2/3 тіста. Ложкою його розрівнюємо та викладаємо на нього начинку. Зверху рівномірно поливаємо тістом, що залишилося.
Випікати такий наливний пиріг у духовці за 170-180 градусів. Час випікання приблизно 35-40 хвилин – це залежить від вашої духовки. Готовність краще перевіряти шпажкою.
Готовому пирогу даємо трохи охолонути, нарізаємо прямо у формі і викладаємо на тарілки. Смачний та ситний, гарний навіть у холодному вигляді.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…